Thaise Sex Massage  thumbnail

Thaise Sex Massage

Published Sep 02, 23
2 min read

Voor artsen gelden weinig beperkingen in de techniek van aanraking indien er medische noodzaak is; zij mogen zij de eigen vinger in openingen inbrengen (toucheren van anus of vagina) bij een cliënt. Bij medische opleidingen bestaat overigens een schreeuwend tekort aan vrouwen die als vrijwillig model willen fungeren en zich willen laten toucheren.

======= dit deel hieronder in kader plaatsen ====== Toucheren: historisch perspectief In historisch perspectief geldt het tegendeel van terughoudendheid, want eeuwenlang bestond veel meer speelruimte. Vanaf de late Middeleeuwen tot aan ca 1900 kon en mocht de (mannelijke) medicus vaginale massage geven aan een gespannen vrouw. Dit was de medische denkwijze: Als zij hysterisch was, was de hyster, ofwel baarmoeder van slag of volgens de heersende opvatting van binnen aan het wandelen geslagen door het vrouwelijke onderlichaam.

Eros is echter een sterke kracht. Het Medisch tuchtcollege houdt zich o. a. bezig met gerapporteerde overschrijdingen. In vertellingen en in erotische dagdromen is er echter volop plaats voor de nachtzuster, die haar zachte en goede diensten aanbiedt aan gehospitaliseerde, gewonde patiënten. Met name in een lazaretsituatie met mannen die langzaam van ziekte of verwonding herstellen in een hospitaalbed zal sterke seksuele lust de kop opsteken.

Associaties: man de jager, man het zwijn. Het is aan de masseuse verstandig te zijn en de rem er op te houden. Gedurende de jaren 2009 en 2010 zijn in Amsterdam een groot aantal Chinese massagesalons geopend, vooral in het centrumgebied, naar schatting meer dan 20. 30 In de etalages staan reclameborden die in woord en beeld laten zien dat er alleen wrijfmassage en drukpuntenmassage plaatsvindt.

Toch worden er massages aangeboden van een half uur tot een uur voor prijskaartjes vanaf 25 Euro tot 40 Euro. Wie kan rekenen beseft dat het voor dat tarief economisch niet kan draaien. 30 3c Vanuit gezichtspunt van de cliënt bij wrijfmassage en drukpuntenmassage. De auteur heeft geen zicht op dit onderdeel.

Bronnen in Amsterdam spreken van andere achterkamertjes-activiteiten en/of witwaspraktijken. De auteur doet hierover geen uitspraak. Een Nederlandse boek 2011 richt zich op de slavenhandel, ook in de seksindustrie. Martijn Roessingh, Perdiep Ramesar, Slaven in de polder. Hoe sekswerkers, schoonmakers en seizoensarbeiders worden uitgebuit, Amsterdam, Hoofdstuk 6 gaat over massagesalons en hoe het grijze gebied tussen massage en seks moeilijk te patrouilleren is door de politie als gevolg van tekort aan arbeidskrachten.

Latest Posts

Verschil Thaise En Chinese Massage

Published Jun 17, 24
4 min read

Kinesist Kiel

Published Jun 15, 24
3 min read

Kinesist Lier Antwerpsesteenweg

Published Jun 14, 24
7 min read